Joor Tandtechniek in Utrecht | Waardevolle samenwerking tussen tandarts en tandtechnicus
15959
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15959,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-10.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1,vc_responsive
 

Waardevolle samenwerking tussen tandarts en tandtechnicus

Om u gerichter van dienst te zijn werkt Joor Tandtechniek samen met de tandartsen van Tandheelkunde Vleutenseweg in Utrecht. We vinden het belangrijk dat u goed geïnformeerd wordt en welke mogelijkheden voor u van toepassing zouden kunnen zijn. Doordat onze praktijken zich op dezelfde locatie bevinden, is het mogelijk om snel te schakelen. De tandtechnicus kan zelfs tijdens uw tandartsafspraak even aanschuiven om u direct te informeren over de mogelijkheden.

Samenwerking met de tandartsen van Tandheelkunde Vleutenseweg

We willen u de beste mondzorg verlenen. Daarom werken we samen met de tandartsen van Tandheelkunde Vleutenseweg. Zo kunnen wij als tandtechnici direct overleggen met de tandarts, om u de beste zorg te kunnen bieden.

Advies tijdens

een kosteloos consult

 Tijdens een consult geven we antwoord op al uw vragen en bespreken we de mogelijkheden voor uw specifieke situatie.

Begroting van

de kosten

In de afgelopen jaren is er heel wat veranderd met betrekking tot vergoedingen en tarieven in de tandheelkunde. Als u wilt weten hoeveel uw behandeling gaat kosten en wat de verzekering daarvan vergoedt, stellen we van tevoren een begroting voor u op. Tijdens een kosteloos eerste consult maken we deze begroting en kunt u navraag doen bij uw verzekeringsmaatschappij. Zo weet u welk bedrag u vergoed krijgt. Voor implantaten wordt altijd een aanvraag machtiging richting de zorgverzekering gedaan.

Heeft u vragen over de behandelingen of wilt u een afspraak maken? Neem dan contact op. We helpen u graag verder.