Joor Tandtechniek in Utrecht; tandtechnisch laboratorium Joor Tandtechniek
Joor Tandtechniek, altijd dichtbij

Waardevolle samenwerking tussen tandarts en tandtechnicus

Om u gerichter van dienst te zijn werkt Joor Tandtechniek samen met de tandarts van Tandheelkunde Vleutenseweg in Utrecht. We vinden het namelijk belangrijk dat u goed geïnformeerd bent en weet wat u kunt verwachten als blijkt dat u een gebits- of tandprothese nodig heeft. Doordat onze praktijken zich in hetzelfde pand bevinden, is het mogelijk om snel te schakelen. De tandtechnicus kan zelfs tijdens uw tandartsafspraak even aanschuiven om u direct te informeren over de mogelijkheden. 
 

Weloverwogen keuzes maken

Er zijn verschillende soorten protheses van diverse materialen. Het ene materiaal kost wat meer dan het andere. Dit hoeft niet te betekenen dat u per se beter af bent met de duurste tand- of gebitsprothese. We geven u advies over de materialen, zodat u een bewuste beslissing kunt maken. Tijdens een consult geven we antwoord op al uw vragen en bespreken we de mogelijkheden voor uw specifieke situatie.

Begroting van de kosten

In de afgelopen jaren is er heel wat veranderd met betrekking tot vergoedingen en tarieven in de tandheelkunde. Wij hebben onze tarieven echter nauwelijks verhoogd. Als u wilt weten hoeveel uw behandeling gaat kosten en wat de verzekering daarvan vergoedt, stellen we van tevoren een begroting voor u op. Met deze begroting kunt u navraag doen bij uw verzekeringsmaatschappij. Zo weet u welk bedrag u vergoed krijgt.

Voor implantaten wordt altijd een aanvraag machtiging richting de zorgverzekering gedaan.

Neem contact op voor meer informatie